Waarom lid worden?

  • Samen sterk. De NMMV in gesprek met o.a. ministeries, opleiders, brancheorganisaties en verenigingen in de Voetzorg. Des te meer leden, des te sterker de positie aan tafel.

Lid worden

Lidmaatschap

Samen houden we ons beroep mooi. Je bent lid vanwege de belangenbehartiging van het beroep, maar ook voor je eigen ontwikkeling en professionaliteit. Het collectieve belang en het belang voor jou als individu zijn met elkaar verwezen. Trots op ons vak.

Wil je lid worden? Klik dan hier. Je vult alle benodigde gegevens in voor de aanmelding bij het Kwaliteitsregister Medisch Voetzorgverleners. Deze gegevens worden gebruikt voor het NMMV lidmaatschap zodat je slechts 1 keer je gegevens hoeft in te vullen.

Aspirant lidmaatschap

Als student van de mbo-4 opleiding Medisch pedicure ben je gedurende je hele studie gratis lid. Meld je aan en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in je vak, maak kennis met de Voetzorg en maak gebruik van de beroepsvereniging om je professioneel netwerk op te bouwen. We komen op voor jouw belangen in overleg overheid, en andere beroepen binnen de Voetzorg.

Wil je lid worden? Vul het Aanvraagformulier aspirant lidmaatschap NMMV in en stuur dit naar secretariaat@nmmv.nl.

NMMV in het kort

De NMMV zorgt voor:

  • Het behartigen van de belangen van mmbo-4 opgeleide medisch voetzorgverleners
  • Het profileren van de kwaliteit van de medisch voetzorgverleners binnen de Voetzorg
  • Het vertegenwoordigen van de mbo-4 opgeleide medisch voetzorgverleners
  • Het bevorderen en borgen van de kwaliteit van de medisch voetzorgverleners

Informatie lidmaatschap

Spelregels

Elk lid van de NMMV staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Medisch voetzorgverleners. Met de aanmelding voor het lidmaatschap geef je direct toestemming om ingeschreven te worden in het kwaliteitsregister. Als je lid bent en ingeschreven bent kun je een AGB code aanvragen bij VEKTIS.

Voor de leden van de NMMV is collectief een beroepsaansprakelijkheid verzekering afgesloten bij de VvAA. De premie wordt jaarlijks door de VVAA vastgesteld. De NMMV verdeelt de kosten en facturen de kosten aan de leden.

Tarieven 2022

Lidmaatschap

Aspirant lidmaatschap

contributiebijdrage

€ 250,00

gratis

VvAA verzekering

€ 153,77

X

1ste registratie KABIZ

€ 140,00

X

Herregistratie, 1 keer per 5 jaar na het behalen van je diploma

€ 190,00

X

 

 

 

 

Leden en vereniging dienen zich te houden aan bepaalde spelregels. Deze staan beschreven in het huishoudelijk reglement en de statuten.

 

Opzeggen lidmaatschap

 

Het NMMV lidmaatschap wordt automatisch verlengd, tenzij voor 1 november per e-mail wordt opgezegd. De opzegging wordt door de NMMV bevestigd. Pas na ontvangst van de bevestiging is je lidmaatschap opgezegd. Bewaar de bevestiging goed. In het jaar van aanmelding kan niet worden opgezegd.